Cum sa-ti alegi un laptop pentru jocuri

Daca esti un impatimit al jocurilor, cu siguranta ca iti doresti un laptop care sa faca fata cerintelor tale in materie de jocuri. Atunci cand iti alegi o configuratie este bine sa ai anumite detalii in vedere.

Instructiuni

Daca vrei sa iti cumperi un laptop pentru jocuri, atunci ar trebui sa stii ca acestea sunt foarte scumpe. Insa daca ai rabdare si timp, poti gasi oferte foarte atractive.
Inainte de a cumpara laptop-ul asigura-te ca placa grafica este de generatie noua. Fara o placa video buna, multe jocuri vor rula prost. Cateva dintre cele mai bune placi video actuale sunt ATI Mobility Radeon 9700, ATI Mobility FireGL V3200, si Intel Graphics Media Accelerator 900.
Pentru a fi sigur ca laptop-ul suporta numarul mare de jocuri, este bine sa ai o memorie RAM mare. Este recomandat sa ai peste 2-3 GB RAM si daca ai si DDR3 atunci este perfect. Cu cat ai mai mult RAM cu atat mai bine.
Pentru a evita blocarile din timpul jocului, trebuie sa ai viteza mare si o performanta pe masura. Trebuie sa ai un hard disk de tip Serial ATA (SATA) si sa aiba cea mai mare viteza posibila.
Pentru un laptop de top ai nevoie si de un ecran de top. Ecranele cu rezolutie mare sunt cele mai bune si vor avea o claritate extraordinara.